حجم معاملات فارکس با Tick replay فیوچرز نینجا تریدر
بررسی حجم معاملات فارکس در روز با فیوچرز در نینجا تریدر 8
در این پست قبل از اینکه وارد آموزش ترند تریدینگ (Trend trading) شویم، لازم است یک مقدار در مورد دیتا برای تحلیل فارکس که در واقع همان تحلیل فیوچرز در نینجا تریدر 8 است بدانیم و اینکه تکنیک هایی که میخواهیم پیاده کنیم بسیار مستلزم این است که شما دیتای تحلیل بازار فارکس را که ما از فیوچرز کمک می گیریم را، به خوبی بشناسید.
چارت کندل استیک که سمت راست ما قرار دارد شاخص spx500 است. با همین تاریخ انقضای قرارداد فیوچرز (کانترکت) و این سمت نیز به همین شکل که هر دو تایم فریم روزانه (daıly) هستند. اما اگر نگاهی به همین محدوده کنید و به نقاط open/close کندل استیک ها را نگاه کنید با هم متفاوت هستند.
برای ما و کلا هم برای تریدرهای فارکس و همه کسانی که در مارکت فارکس مشغول به فعالیت هستند چند نکته بسیار با اهیمت است. مورد اول قیمت اپن کندل استیک (open) هست. سایه یا شدو کندل (shadow) خیلی مهم نیستند چون ما به آنها استراتژی اضافه می کنیم ولی اطلاعات اولیه ای که مهم هستند قیمت اپن کندل استیک open و قیمت کلوز کندل close در چارت کندل استیک هستند.
سایه کندل ها را بعنوان hıgh-low پرایس اکشن در فارکس میشناسیم، که استراتژی هستند و ارتباطی به موضوع این پست ندارند.
از دو مورد قیمت پایانی (close) و قیمت اپن کندل (open)، قیمت close کندل استیک بسیار مهم است. یعنی اینکه آن سهم یا شاخص با چه قیمتی بسته شده است. نظریه داو هم بر این تکیه می کند که نقاطی از بازار یعنی همان قیمت پایانی یا همان قیمت close یک کندل برای ما اهمیت بسیاری دارد و اینکه روز بعد قیمت اپن کندل تایم فریم روزانه همان طور که ملاحظه می کنید به تایم فریم ساعتی یا همان 1 ساعته نمی رویم چرا که کندل تایم فریم روزانه برای ما مهم است.
به این موضوع خیلی باید توجه کنید که روند اصلی مارکت (Trend) ما ابتدا از تایم فریم دیلی شروع میشود.استراتژی ترید مانند استراتژی ترید ولوم پروفایل (Volume profiling) وترید فارکس با فوت پرینت چارت (footprint) به شما به عنوان ترید فارکس این امکان را می دهند تا نقاط ورود دقیق داشته باشید، یعنی استاپ خوردن کمتری را در معاملات خود تجربه کنید که در پست های بعدی مفصلا به اینها خواهیم پرداخت.
اما ابتدا این نکات را خیلی خوب باید مورد توجه قرار دهید. پس ما برای اینکه متوجه شویم مارکت به کدام سمت در حال حرکت است و یک دید کلی نسبت به مارکت داشته باشیم، خیلی ساده بخواهیم بگوییم تشخیص روند اولین و مهم ترین کار برای ترید است.
ما برای تشخیص جهت مارکت اولا و ابتدا باید تایم فریم دیلی را بررسی کنیم. خوب پس ما دیدیم که قیمت های open-close فیوچرز با جفت ارز نظیر با آن متفاوت است. حالا این سوال را باید از خود بپرسیم که قیمت اپن کلوز فیوچرز را انتخاب کنیم یا همان قیمت پایانی و اولیه چارت جفت ارز برای تحلیل فارکس کافیست؟
حال تفاوت این دو چارت یکسان را از دیدگاه گزینه تیک ریپلی که در پلفترم تحلیل و ترید نینجا تریدر 8 حتما به این گزینه برخورد کردیدنگاه می کنیم.
در NT8 یک گزینه ای داریم بنام Tick replay که در دوره آموزش مقدماتی ولوم تریدینگ مفصلا به آن پرداختیم اما حال یکبار دیگر توضیح خواهیم داد.
اگر گزینه Tick replay در Data Series نینجا تریدر 8 قابل مشاهده نیست، در سربرگ اصلی پلتفرم نینجا تریدر 8، ابتدا Tools را انتخاب، سپس به گزینه optıon بروید و در زیر منو market data گزینه Show Tick Replay را فعال کنید.
حال برمیگردیم و مجدد به مقایسه 2 چارت کندل استیک فیوچرز و جفت ارز متانظر با آن می پردازیم. وارد data series شده و میبینیم که در چارت کندل استیک جفت ارز tıck reply فعال نیست ولی در چارت دیگر که همان فیوچرز است tıck reply فعال است.
بنظر شما کدام صحیح است؟ قطعا tıck replay . گزینه tıck reply یکی از خصوصیاتی است که در نینجا تریدر 8 قرار داده شده و شما میتوانید از روی این شاخصه کاملا مطمئن شوید که قیمت open-close کندل استیک شما کاملا صحیح است.
پس متوجه شدیم که چارت روزانه daıly را روی حالت tıck reply نگاه کنیم. اما وقتی شما گزینه tıckreplay را روی تایم فریم روزانه فعال کنید میزان استفاده از cpu و ram افزایش پیدا می کند و هنگام لود کردن چارت کندل استیک سیستم فشار زیادی به cpu وارد میکند.
ولی ما چاره ای نداریم چرا که مارکت باید به حالت تیک ریپلای دیده شود . اگر یک مقایسه ای هم روی حالت متاتریدر داشته باشیم خواهیم دید که چارت متاتریدر هم اپن کلوز کندل یک مقداری با مود تیک ریپلای متفاوت است.قیمت کلوز کندل هم متفاوت است. اگر قرار باشد که ما از استراتژی ترید استفاده کنیم که بر اساس قیمت اپن کلوز کندل روزانه باشد س مهم است که این قیمت را در این نقاط را بطور کامل و دقیق داشته باشیم. در نتیجه یک راه حلی باید پیدا کنیم که هم دسترسی دیتا لول 2 با تیک ریپلای داشته باشیم و هم اینکه از نحوه بسته شدن کندل در این نقاط مطمئن شویم . اکنون گزینه تیک ریپلای (Tick Replay) را کنار گذاشته و یک چارت جدید باز میکنیم.
میخواهیم این چارت را به حالتی تبدیل کنیم مثل اینکه که گزینه تیک ریپلی فعال است بدون اینکه از ram و cpu سیستم بیش از حد درگیر کند. در هنگام بازکردن چارت جدید وارد بخش data series شده و تایم فریم را از حالت کندل روزانه به کندل تایم فریم دقیقه ای تبدیل کرده و عدد را 1440 وارد میکنیم.تعداد روز برای لود کردن را نیز 200 روز قرار میدهیم.
اگر این را بخواهید با tıck replay فعال کنید که مثل چارت سمت دیگر شود، در واقع باید type را روی day قرار دهید و تعداد 1 روز را با حالت تیک ریپلی باز کنید که همانطور که قبلا گفتیم میزان استفاده از cpu و ram افزایش پیدا می کند. پس ما در این قسمت گزینه tıck replay را فعال نمی کنیم، فقط تنها کاری که باید انجام دهیم این است که type را از روی day به mınute تغییر داده و عدد را 1440 وارد میکنیم . اینجا مجموعه ای از خطوط را روی چارت مشاهده میکنید که در دروس قبلی توضیح دادیم که به چه صورت میتوانید این خطوط را حذف کنید .
حال اگر ملاحظه کنید میبینید که هر دو چارت یکسان شد. چارت با فعال بودن tick replay و چارت 1440 که با هم انجام دادیم. پس اگر بخواهید چارت کندل استیک را در تایم فریم روازنه با فعال بودن گزینه تیک ریپلی یعنی همان دیتا لول 2 داشته باشید، میتوانید روی 1440 دقیقه بدون مود تیک ریپلای مشاهده کنید.
بسیار خوب دوباره به چارت کندل استیک بر می گردیم و حالا میخواهیم توضیحاتی در مورد روند مارکت و نحوه ی استفاده استراتژی های تشخیص روند مارکت به شما ارایه بدهیم . همانطور که میدانید به حرکتی که رو به بالا و مداوم است روند صعودی up trand گفته میشود و اگر عکس این حرکت باشد یعنی روبه پایین روند نزولی یا down trand می گوییم.
اکثر دوستانی که در گروه های مختلف پرایس اکشن و تشخیص روند با تحلیل تکنیکال هستند با این موضوع آشنا هستند و نیازی به تکرار نیست. اما ما میخواهیم یک مقدار روند مارکت را از زاویه ای دیگر و با یک شکل دیگر ببینیم.
ما میاییم و ابتدای حرکت مارکت را نگاه میکنیم میخواهیم ببینیم چطور میتوان اوردربلاک ها (ورود موسسات مالی) را پیدا کرد. البته فقط از روی ترند و بعد هم به مسایلی مثل ولوم پروفایل volume profıle و فوت پرینت چارت footprınt پرداخته که ببینیم چگونه میتوان تایید ورود به معامله را گرفت. در ابتدا ترند مارکت را داریم و میخواهیم از یک نقطه صفر شروع کنیم. (در همین جا لازم میدانم که به اطلاع برسانم دوستان و همکاران زیادی هستند که زحمت کشیده و این مباحث را به شکل رایگان در یوتیوب و کانال های دیگر قرار داده اند که در صورت تمایل از آنها هم میتوانید استفاده کنید).
این مسئله پایه هست و همه این را میدانند که نقطه 1 ،نقطه P و یا نقطه A نام گذاری می شود که در اصل تفاوتی ندارد. ما در اینجا میخواهیم یک حالت معمول را با شما در میان بگذاریم در واقع میخواهیم از این candle شروع کنیم. اگر این قسمت را خودتان هم بتوانید باز نموده و مشاهده کنید در این قسمت مارکت را متوقف کردند که دقیقا بعد از پاندمی کرونا است . که از این قسمت ما میخواهیم مارکت را شروع کنیم نگاه کنیم و ببینیم حرکت به چه شکل است و چه سمت و سویی حرکت می کند. در ابتدا ما یک حرکت صعودی داریم، قیمت نیاز دارد که یک مقدار اصلاح قیمتی انجام دهد حال چرا نیازمند کورکشن است؟ دلیلش این است که شما وقتی وارد معامله می شوید یک مقدار قیمت و نرخ یک شی بالا می رود از خرید بیش ازحد امتناع میکنید چون گران شده و به لحاظ روانی انتظار اینکه قیمت سیر صعودی داشته باشد نیست و عده ای منتظر میمانند که در واقع قیمت پایین تر بیاید و یک تخفیفی در مارکت اعمال شود و بعد وارد این حالت شوند .ما یک حرکت به این شکل داریم که ابتدا را 1 یا A نام گذاری کردیم.
70 ادیت شده
دیدگاهتان را بنویسید